• Project

  Upstairs | Weert

 • Levering

  2020

 • Concept

  Industrieel / Modern

 • Missie

  Stalen wandrekken en drankrek boven de bar

 • Website
  Upstairs Weert

Upstairs | Weert

 • Project

  Upstairs | Weert

 • Levering

  2020

 • Concept

  Industrieel / Modern

 • Missie

  Stalen wandrekken en drankrek boven de bar

 • Website
  Upstairs Weert

Stalen wandrekken / drankrekken

Upstairs Traprenovatie kennen we waarschijnlijk allemaal van hun deelname aan het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’. Het is een groot bedrijf, gevestigd in Weert. Voor hun nieuwe kantine waren ze op zoek naar stalen rekken voor aan de wand en boven de bar. Op de bovenverdieping moest er ook nog een stalen kast worden gerealiseerd.

Maatwerk

Kantine

Vakkenkast

In de wachtruimte van Upstairs hebben we een stalen maatwerk kast geplaatst, voor het plaatsen van decoratie etc.

“De kantine van Upstairs is voorzien van een enorm stalen rek, waar veel decoratie op geplaatst kan worden. Een blikvanger voor het interieur!

– Upstairs
Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns

Upstairs x Indusigns

Beschrijving project Upstairs | Weert

Tegen de wand in de kantine van Upstairs hebben we enorme stalen rekken gemonteerd, voor de opslag en presentatie van allerlei materialen. De rekken hebben we voorzien van een strakke mat zwarte poedercoating. De rekken hebben we doorgetrokken boven de bestaande bar.

Op de bovenverdieping was een zitruimte aanwezig, waar nog een stalen kast moest komen. Ook deze hebben we op maat gemaakt. Het staalwerk komt prachtig uit in de rest van het interieur.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.