• Project

  vPlan | Rijssen

 • Levering

  2023

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Twee op maat gemaakte en opvallende bars voor het nieuwe kantoor.

 • Website
  vPlan Rijssen
vPlan Indusigns Interieur

vPlan | Rijssen

 • Project

  vPlan | Rijssen

 • Levering

  2023

 • Concept

  Industrieel

 • Missie

  Twee op maat gemaakte en opvallende bars voor het nieuwe kantoor.

 • Website
  vPlan Rijssen

Twee op maat gemaakte bars voor het nieuwe kantoor

vPlan is in 2023 richting een nieuw kantoor verhuisd in Rijssen. Ze hebben een aardig personeelsbestand en dat er alles aan doen om hun werknemers tevreden te houden is wel duidelijk. Het nieuwe kantoor is prachtig geworden en als klap op de vuurpijl mochten wij twee nieuwe bars ontwerpen en realiseren, die inmiddels veelvuldig worden gebruikt tijdens pauzes, bijeenkomsten, netwerkborrels, vrijmibo’s etc. De bars zijn uitgevoerd in de bedrijfskleuren en dat valt goed op. De opdrachtgevers waren erg tevreden en dan zijn wij dat uiteraard ook!

Opvallend

Glazenrek

Sfeervolle uitstraling

Beide bars zijn uitgevoerd in de typerende en opvallende bedrijfskleuren van vPlan. De kantinebar hebben we bekleed met golfplaten, die we hebben laten poedercoaten in het paars. De andere keukenbar is door vPlan zelf bekleed met hout. In beide bars hebben we tevens het bedrijfslogo terug laten komen in staal.

Top geregeld Indusigns, we beleven erg veel plezier aan de bars!

Eigenaar – vPlan
vPlan Indusigns Interieur
vPlan Indusigns Interieur

vPlan x Indusigns

Beschrijving project vPlan | Rijssen

In 2023 werden we benaderd door de eigenaren van vPlan uit Rijssen. Zij gingen verhuizen naar een nieuw kantoor en hadden grote plannen met het interieur! Supertof dat ze bij ons uitkwamen en door middel van verschillende afspraken zijn we tot een definitief ontwerp gekomen voor twee unieke bars. Het zijn twee in het oog springende bars geworden, grotendeels uitgevoerd in de opvallende bedrijfskleuren. Aan de voorzijde van de bar hebben we het logo van vPlan terug laten komen, voor een stukje extra branding. Er is genoeg opslagruimte toegevoegd, door de glazenrekken tegen de wand en boven de bars. vPlan is klaar voor vele gezellig vrijmibo’s, pauzes en andere momenten met het team.

Meer informatie? Vraag het onze specialist!

Kan jouw horecazaak, kantoor, winkel of huis ook nieuw interieur gebruiken? Onze ervaren ontwerper Chiel komt graag met jou in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Ons team met designers en makers denkt graag met je mee. We kijken uit naar jouw bericht!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kies je voor Indusigns?

Indusigns bestaat uit een team van talentvolle, enthousiaste en creatieve ontwerpers, makers en marketeers. Samen vormen ze een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat. Door een combinatie van gevoel voor design, vakmanschap, passie en plezier, komen ze steeds weer tot de mooiste creaties.

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van materialen en vinden altijd een innovatieve manier deze materialen toe te passen.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.