Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Retail Interieur Maatwerk Indusigns

Retail interieur op maat voor winkels - Van ontwerp tot realisatie

Is jouw winkel toe aan nieuw interieur op maat?

Houd jij niet van standaard interieur en is jouw shop / winkel toe aan nieuw interieur op maat? De ervaren ontwerpers en makers van Indusigns, zetten unieke interieurconcepten neer voor de retail sector. Hierdoor onderscheid je je van je concurrenten en wie wil dat nou niet?! Uiteraard wil je al jouw producten zo mooi mogelijk presenteren aan jouw klanten, maar je hebt ook rekening te houden met de beschikbare ruimte in jouw winkel. Hierin denken wij graag vrijblijvend met je mee. Natuurlijk heb je zelf al nagedacht over het nieuwe interieur en dat is voor ons uiteraard erg handig. Zo weten we al snel welke kant we op moeten denken, voor het interieurontwerp van jouw shop. Samen gaan we vervolgens op zoek naar het juiste idee, zodat we jouw zaak omtoveren in jouw droomwinkel en waarbij uitgebreid is nagedacht over het zo efficiënt mogelijk gebruiken van de ruimte. Een nieuwe balie, een nieuw productdisplay of een grote kast tegen de wand.. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en je kunt met ons alle kanten op. Wij zijn trouwens voor gespecialiseerd in staal en hout, maar onze ervaren krachten kunnen ook met andere materialen goed uit de voeten. Kortom; we zijn benieuwd naar al jouw wensen en eisen.

  • Wij zorgen ervoor dat jouw droomwinkel werkelijkheid wordt, van ontwerp tot realisatie.
  • Zullen we binnenkort eens afspreken voor een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met ons op.
  • Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Bekijk dan onze website en laat je inspireren door onze afgeronde opdrachten.
Retail Interieur Maatwerk Indusigns
Retail Interieur Maatwerk Indusigns
Retail Interieur Maatwerk Indusigns
Brouwersdam Indusigns
Brouwersdam Indusigns
<> Een interieurontwerp op maat – Hoe gaan we te werk?

Wanneer je ons inschakelt voor het verbouwen van jouw winkel, zullen we eerst langskomen voor een gesprek op locatie. In dit gesprek zal al veel duidelijk worden voor ons en het biedt ons de gewenste informatie om in Zwolle verder te gaan met een eerste interieurontwerp op maat, inclusief bijbehorende moodboards. Zodoende ontstaat er al een mooi beeld van het ontwerp van jouw winkel, waarop je uiteraard nog uitgebreid feedback mag geven, zodat jouw droomwinkel weer een stapje dichterbij komt. Is het design van jouw winkel helemaal naar wens? Dan gaan we aan de slag op kantoor. Hier zullen we het retail interieur op maat verder uitwerken en vervolgens zal de productie worden opgestart. Het hele proces van ontwerp tot realisatie, zal ongeveer 8 weken in beslag nemen. Na 8 weken komen we dan langs voor de installatie van het interieurproject en diezelfde week zal je kunnen gaan genieten van jouw nieuwe droomwinkel! Zullen we binnenkort eens vrijblijvend afspreken voor een eerste gesprek?

Maatwerk Indusigns Mike

Ervaren ontwerpers

Onze ervaren ontwerpers en makers weten iedere keer weer unieke interieurconcepten neer te zetten voor winkels. Kan jouw zaak ook wel nieuw interieur gebruiken? Wij denken graag vrijblijvend met je mee!

Ontdek het team

Winkeldisplay voor de presentatie van kleding

Op bovenstaande foto’s zie je ons maatwerk meubel voor Plein 1410 in Groningen. De ruimte in de zaak was beperkt en daarom hebben we alles zo efficiënt mogelijk ontworpen. De ruimte in de zaak wordt nu zo optimaal mogelijk gebruikt. Ideaal voor de presentatie van alledaagse kleding, zoals jassen, broeken en truien etc.

Heb je nog vragen aan ons?

Chiel beantwoordt graag al jouw vragen over ons of over ons werk. Hij is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 en op woensdag kun je beter mailen. Is hij niet bereikbaar? Dan kun je het bij Gijs proberen. We kijken uit naar jouw berichtje of belletje!

Vragen? Contact Indusigns

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Gijs Bodt

Marketing / Sales