Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Kapstok Jack Indusigns

Stalen kapstok op maat

Op maat gemaakte kapstok van staal

Is jouw interieur ook toe aan iets nieuws? De hal en/of de gang wordt vaak vergeten en dat is jammer, want het is vaak de eerste ruimte in huis waar je doorheen komt. Met een mooie hal/gang geef je meteen je visitekaartje af. Helaas is de ruimte vaak beperkt en dat betekent dat maatwerk gewenst is. Daarom maken wij jouw stalen kapstok op maat, zodat hij perfect past in de beschikbare ruimte. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor onze op maat gemaakte kapstok? Dan raden we je aan om verder te lezen!

  • Wij maken jouw stalen kapstok op maat voor jouw beschikbare ruimte in het interieur
  • Bovenop de kapstok is ruimte voor de opslag van allerlei items en het plaatsen van decoratie
  • Meer weten of heb je nog vragen over de kapstok? Mail ons via info@indusigns.nl
  • We hebben inmiddels drie verschillende varianten in ons assortiment, check ze allemaal

Ontdek onze stalen kapstok op maat

Een blikvanger voor het interieur

Ontdekken

Ontdek onze stalen kapstok op maat

Een blikvanger voor het interieur

Ontdekken

Onze kapstok van staal is multifunctioneel inzetbaar

Ben je op zoek naar een maatwerk kapstok? Wij maken hem! Kies je voor een hoogglans of matte poedercoating? Zoek je een bepaalde lengte? Geen probleem. Wij doen ons best om de kapstok zo goed mogelijk bij jouw interieur te laten passen. Er is veel ruimte voor het ophangen van jassen en ook lassen we een stang in het frame, waar hangers aan gehangen kunnen worden. Bovenop de kapstok creëren we ruimte voor het plaatsen van opslag en decoratie. Standaard gebruiken we 30mm x 30mm kokerprofiel. Industrieel, trendy en stoer!

Kapstok Indusigns
Kapstok Indusigns
Kapstok Indusigns
Kapstok Indusigns
Kapstok Jack Indusigns

Verschillende lengtes mogelijk

Zoals gezegd proberen wij de kapstok zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw interieur. Daarom leveren we de maatwerk kapstok van staal in verschillende lengtes. De diepte en hoogte zijn in principe standaard. Het is een echte blikvanger voor ieder interieur! We kijken er naar uit om voor je aan de slag te gaan! Uiteraard snappen we het wanneer je nog vragen hebt, naar aanleiding van dit artikel. Wij helpen je graag verder! Voor vragen mag je mailen naar info@indusigns.nl.

Verschillende varianten

Inmiddels hebben onze ontwerpers drie verschillende varianten ontworpen en zijn ze tevens bezig met de ontwikkeling van een schoenenrek. We kregen steeds vaker de vraag, of we ook een wat minder diepe kapstok zouden kunnen maken. Hier hebben we op ingespeeld en er is vanaf nu dus ook een minder diepe kapstok te bestellen. Zo sluiten onze op maat gemaakte kapstokken nog beter aan bij jouw interieur. Ben je benieuwd geraakt naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze website en neem contact met ons op voor de uitgebreide brochure met bijbehorende prijslijst. Wie weet hangt er binnenkort dan wel een Indusigns kapstok in jouw hal. Het is een echte blikvanger voor het interieur en we weten zeker dat hij prachtig zal staan in jouw huis. We hebben al veel opdrachtgevers blij gemaakt met onze stoere kapstok en het regent complimenten. Wil je eens helemaal iets anders? Kies dan voor onze kapstok!

Heb je nog vragen over onze kapstok op maat?

Onze ontwerper Chiel vertelt je er graag alles over. We hebben een uitgebreide brochure klaarstaan met mogelijkheden en prijzen. Zullen we die naar je mailen? Laat het ons weten!