Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Cille van den Brink Indusigns

Cille van den Brink – Productmanager bij Indusigns

Cille is onze nieuwste werkneemster. Ze heeft Industrieel Product Ontwerper gestudeerd aan Hogeschool Windesheim en heeft daarna haar diploma als interieurarchitecte behaald. Ze is breed opgeleid en gaat al haar skills inzetten binnen Indusigns. Ze zal onze productlijn professioneler gaan maken en daarnaast nog veel meer uitdagende taken gaan uitvoeren.

Cille van den Brink Indusigns

Cille – Indusigns

Ik ben Cille van den Brink, geboren in 1995 en woonachtig in Amersfoort. Ik heb de opleiding Industrieel Product Ontwerper met succes afgerond aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Daarna heb ik de master Interieurarchitectuur aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten afgerond.

Op het moment van schrijven (2-11-2022) twee dagen!

Ik ben productmanager bij Indusigns en mag mezelf bezig houden met alle producten die Indusigns opneemt in het portfolio. Bestaande producten moeten verbeterd worden en ik mag op zoek naar ideeën voor nieuwe producten. Daarnaast ondersteun ik de projectkant.

Ik ben creatief, sociaal en technisch onderlegd. Als ontwerper ben ik bevoorrecht om de spin het web te mogen zijn. Innovatieve oplossingen genereer ik door informatie te verzamelen en goed te luisteren. Ik ben een teamplayer en denk buiten het kader.

Watersport! Windsurfen, zeilen en roeien. Ook houd ik ervan om creatieve projecten voor mezelf op te pakken. Zo ben ik bijvoorbeeld thuis een eigen kleed aan het tuften, knap ik stoelen op en heb ik nog zo’n 1o andere projecten lopen.

Eten!

In chaos ontstaat creativiteit.

“Cille is nog maar net bij ons en zal de komende tijd veel gaan meelopen met de rest van ons personeel. Tijdens haar sollicitatie heeft ze zich bewezen en hebben we het vertrouwen gekregen in een mooie samenwerking. We weten zeker dat we met Cille verder zullen groeien als bedrijf.”

Gijs Bodt – Eigenaar Indusigns