Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Gijs Bodt Indusigns

Gijs Bodt – Mede-oprichter en marketingmanager bij Indusigns

Altijd bezig om Indusigns te laten groeien

Gijs is samen met zijn jongere broer Chiel mede-oprichter van Indusigns sinds 2013. Al meteen werd duidelijk wat de rolverdeling zou worden en dat Gijs zich hoofdzakelijk bezig zou gaan houden met de marketing van Indusigns. Al jarenlang doet hij dat met veel enthousiasme en dat heeft ervoor gezorgd dat Indusigns ieder jaar een mooie groei doormaakt. Hij is actief op veel verschillende social media zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Twee keer in de week is hij in Zwolle te vinden en de rest van de dagen zit hij op kantoor in zijn woonplaats Groningen.

Gijs Bodt Indusigns
Gijs Bodt Indusigns
Gijs Bodt Indusigns

Gijs – Indusigns

Maak een connectie op LinkedIn

Ik ben Gijs Bodt, geboren in 1985 en woonachtig in de mooiste stad van Nederland Groningen. Ik heb de bachelor Sociologie afgerond in 2010 en vervolgens de master Sociologische master Criminologie in 2012. Ik woon samen met mijn vriendin in een wijk net buiten de binnenstad.

Sinds het allereerste begin van Indusigns.

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met de marketing van Indusigns en dit in de breedste zin van het woord. Ik zorg ervoor dat Indusigns zoveel mogelijk zichtbaar is op verschillende social media. Daarnaast onderhoud ik veel klantcontact en doe ik een stukje administratie. Twee keer in de week ga ik richting Zwolle en de rest van de dagen werk ik op kantoor in Groningen.

Ik kan me echt vastbijten in dingen en probeer altijd positief te blijven.

In mijn vrije tijd kijk ik veel documentaires over de natuur, het heelal en ’true crime’. Daarnaast zoek ik vaak gezelligheid op in de stad en vind ik bijna alle sporten wel leuk. Zelf doe ik aan fitness.

Voor een mooie trip naar een zonnig oord.

Herinner je gisteren, denk aan morgen, maar leef vandaag!

“Gijs is een gemotiveerde, ambitieuze en enthousiaste marketeer, die het verhaal, de producten en de projecten van Indusigns op een mooie manier verteld richting onze potentiële opdrachtgevers. Door de energie die hij in de marketing heeft gestoken, groeit Indusigns ieder jaar weer een beetje!”

Chiel Bodt – Eigenaar Indusigns