Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns

Uniek interieur – maatwerk & vakmanschap

Steeds meer zijn mensen op zoek uniek interieur. Men is vaak helemaal klaar met simpele interieuritems, die per duizenden worden geïmporteerd uit bijvoorbeeld India. Men zoekt uniek maatwerk, dat perfect aansluit bij de rest van het interieur. Tijdens hun zoektocht naar een geschikte partij voor al hun wensen op interieurgebied, komen zij vaak bij ons uit. Wij ontwerpen namelijk niet alleen maar meubels en verlichting, maar we maken het ook nog eens zelf. Hierdoor zijn we erg flexibel in het uitwerken van jouw wensen en kun je ten allen tijde dingen weglaten of toevoegen aan het ontwerp. Ook werken we niet met levertijden van soms wel 3 maand, maar hanteren we een maximum levertijd van 6 weken. Dat scheelt dus nogal!

  • Wij leveren uniek maatwerk voor jouw interieur.
  • Tafels, banken, kasten en nog veel meer, wij maken het!
  • Houd je van industrieel? Dan ben je bij ons op het juiste adres!
Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
Kantoorbar Indusigns
De Munt Leusden Indusigns

Meubels zoals nergens anders

We houden van ruige ontwerpen met een industriële touch. Uiteraard kunnen we echter ook wat meer subtiel werk leveren. Zo maken we tv-meubels, opslagkasten, industriële banken en andere meubels. Heb je een gaaf idee voor jouw interieur, laat het ons dan weten. We hebben al zoveel huiskamers voorzien van de meest unieke meubels. We weten zeker dat we ook voor jou iets heel tofs kunnen ontwerpen en maken.

Verlichting met een industrieel tintje

We zijn gespecialiseerd in het neerzetten van ontwerpen, die je van tevoren niet zou verwachten. We combineren vaak verschillende materialen/items met elkaar, zodat er een geheel nieuwe lamp ontstaat. Een lamp die je nergens anders in de winkel aan zult treffen. Houd jij van een industrieel interieur en zoek je nog een supergave blikvanger voor jouw huis? Neem dan zeker contact met ons op!