Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Hairpin Tafelframe Indusigns

Uniek tafelframe als blikvanger in het interieur

Heb je ooit zo’n bijzonder stalen tafelframe gezien?

Al een aantal jaar geleden kwamen wij op het ontwerp en idee van ons prachtige stalen hairpin tafelframe. Dit unieke frame, die je nergens anders zult aantreffen, wordt gemaakt van draadstaal en volledig op maat gemaakt voor het blad dat er op moet worden bevestigd. Door het ranke staal lijkt het frame fragiel, maar niks is minder waar. Door alle hoeken door te berekenen in ons programma, zorgen we ervoor dat frame letterlijk en figuurlijk ijzersterk wordt. Het zal je verbazen hoeveel gewicht dit vernieuwende tafelonderstel aan kan.

  • Ons hairpin tafelframe lijkt fragiel, maar niets is minder waar. Het is ijzersterk!
  • Vertel ons welk blad je in gedachten hebt en wij passen het frame daar op aan.
  • Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!
Hairpin Tafelframe Indusigns
Hairpin Tafelframe Rupin Indusigns
Hairpin Tafelframe Indusigns
Hairpin Tafelframe Indusigns
Hairpin Tafelframe Indusigns

Dit unieke hairpin frame is geschikt voor bijna ieder blad!

Of je nu een ovalen blad, een rond blad of een rechthoekig blad hebt, dit stalen tafelframe is er geschikt voor. Van tevoren berekenen wij alle hoeken en graden van het frame, zodat het perfect aansluit bij het blad. Het frame is bijna in iedere gewenste maat te produceren. We zijn erg benieuwd naar jouw blad! Wil je het frame in een bepaalde kleur gespoten hebben? Geen probleem, ook dat kunnen we voor je regelen.

Wil je meer weten over de prijzen en andere mogelijkheden?

Dat kan! Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs bij onze werkplaats. Samen komen we dan altijd tot het beste besluit. We weten zeker dat we ook jouw prachtige interieur naar een hoger niveau kunnen tillen! De levertijd bedraagt ongeveer 5 weken, maar het is het wachten meer dan waard. We gaan heel erg graag voor je aan de slag en kijken uit naar je bericht!