• Vacancy

  Stage Industrieel Product Ontwerper

  Ben je op zoek naar een informatieve en uitdagende (afstudeer)stage? Indusigns heeft stage plaatsen beschikbaar.

 • Location

  Zwolle

 • Contract hours

  40 uur

Stage Industrieel Product Ontwerper

 • Vacancy

  Stage Industrieel Product Ontwerper

  Ben je op zoek naar een informatieve en uitdagende (afstudeer)stage? Indusigns heeft stage plaatsen beschikbaar.

 • Location

  Zwolle

 • Contract hours

  40 uur

Zijn wij op zoek naar jou?

Wil jij onderdeel worden van een hecht team, werkzaam in de wereld van het interieurdesign? Wil je in een ondernemende en vakkundige omgeving stage lopen? Bij Indusigns is geen dag hetzelfde! Wij ontwerpen en maken duurzame interieurconcepten, maatwerkprojecten en eigen producten vanuit onze werkplaats in Zwolle.

Hairpin Tafelframe Indusigns
Chiel Bodt Indusigns
Team Indusigns
Maatwerk Indusigns Mike

Wat ga je doen?

Als stagiair product ontwerper werk je mee aan de ontwikkeling van onze eigen productlijn. Je gaat ons helpen onze productlijn verder door te ontwikkelen. Nieuwe productconcepten dragen zoveel mogelijk de Indusigns handtekening. Samen met ons zorg je er voor dat jouw ontwerpen werkelijk worden. Ook de technische uitwerking van (kleine) maatwerk projecten behoort tot jouw takenpakket. Prototypes bouwen en af en toe je bijdrage leveren bij de productie zal regelmatig voorkomen.

Indusigns!

Indusigns hecht veel waarde aan haar kleinschalige team. Wij streven er naar om plezier te hebben in alles wat wij doen. De uitdaging die wij onszelf dagelijks stellen is grootste dingen bewerkstelligen en toch kleinschalig blijven. Duurzaamheid, moderne ambachten en de continue zoektocht naar nieuwe oplossingen is wat ons kenmerkt. Wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren alles zelf. De lijntjes zijn kort en de sfeer is casual. Bij Indusigns is iedereen gelijk aan elkaar en wordt het gewaardeerd kritisch en duidelijk tegen elkaar te zijn. De partijen waar wij onder andere mee samen hebben gewerkt zijn: Walibi, Plopsaland, Red Bull, Duvel, La Cubanita, De Melkweg, Campina, Hello Fresh, De Bierfabriek, Zuivelhoeve, Monkeytown, AFC Amsterdam, Surf en Zeilcentrum Brouwersdam, Landal Greenparks en nog veel meer mooie opdrachtgevers!

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Chiel Bodt

Ontwerp / Productie

Mike de Leau

Projectmanager

Cille van den Brink

Productmanager

Job van den Esker

Stagiair / Werkplaats

Sem te Wierik

Stagiair / Productdesign

Gerrit Bodt

Algemeen medewerker

Arno Mulhof

Hoofd werkplaats

Wat wij bieden!

Een uitdagende stage met een kleine vergoeding in een informele omgeving, binnen een jong team met geweldige collega’s, met passie voor vakmanschap en techniek.

Geinterreseerd?

Upload je CV en motivatiebrief en vul onderstaand contactformulier in, om in contact te komen met ons. We zullen de aanvraag bekijken en een terugkoppeling geven.

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  Voeg je CV en eventuele portfolio items toe.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.