Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Kantoor Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns

Vrijmibo op kantoor? Wij maken de bar op maat!

Hebben jullie ook een vrijdagmiddagborrel op kantoor?

Het is helemaal hip en van deze tijd; de vrijdagmiddagborrel, ook wel vrijmibo. Na een lange werkweek is het natuurlijk heerlijk, om even tot rust te komen tijdens de vrijdagmiddagborrel. Daarnaast leer je jouw collega’s ook nog eens beter kennen, wat leidt tot een hechter team. Een hechter team heeft meer voor elkaar over en zorgt voor een hogere productiviteit. Buiten de ontspanning, kleven er dus nog meer voordelen aan een vrijdagmiddagborrel. Wij krijgen steeds vaker de vraag, of we ook een bar op maat kunnen maken voor op kantoor. Het antwoord is: JA! Inmiddels hebben we al meerdere kantoren voorzien van unieke bars, die helemaal op maat worden gemaakt voor de beschikbare ruimte en in de gewenste stijl van de opdrachtgever. Wie wil dat nou niet?! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem contact met ons op!

Kantoorbar Indusigns
Kantoorbar Indusigns

Op maat gemaakte stalen kasten

Meer informatie over ons maatwerk
  • De vrijmibo is enorm populair, maar de ruimte op kantoor vaak beperkt. Wij maken jouw bar op maat. Helemaal in jouw gewenste stijl.
  • Nadat het ontwerp staat, gaan we snel aan de slag in onze werkplaats in Zwolle. Binnenkort komen we de bar dan installeren op locatie.
  • Bekijk onze eerdere projecten. Zit er een project tussen die jou ook wel aanstaat? Laat het ons weten!

Wil je een maatwerk bar laten maken voor jouw kantoor / kantine? Dan is het goed om alvast na te denken over de gewenste stijl en afmetingen etc. Heb je dit allemaal duidelijk? Dan mag je ons dat laten weten! Onze ervaren ontwerpers en makers denken vervolgens graag vrijblijvend met je mee. Samen komen we vast en zeker tot een uniek ontwerp! Met Indusigns kun je alle kanten op. Drinken jouw werknemers vooral wijn? Dan houden we hier uitgebreid rekening mee in het ontwerp van de bar. Heb je een groot team? Dan is extra ruimte voor drank en glazen geen overbodige luxe. Uiteraard zijn er nog vele andere punten, die belangrijk kunnen zijn voor jouw maatwerk bar op kantoor. Misschien is het leuk om jouw werknemers hier ook in te horen. Zodra het ontwerp staat, gaan we zo snel mogelijk bezig met de productie. Binnenkort kan dan de eerste vrijmibo aan onze bar beginnen!

Horeca Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns
Kantoor Interieur Maatwerk Ontwerp Indusigns

Neem contact op

Klik hier

Bovenstaande bar hebben we gemaakt voor Zaaksysteem / Mintlab in Amsterdam. Deze unieke bar doet nog het meeste aan als een spaceship. Het is de absolute eyecatcher geworden van de kantine.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze hoofdontwerper Chiel. Hij denkt graag vrijblijvend met je mee en samen komen jullie zeker tot een prachtig eindresultaat. We kijken uit naar je berichtje.

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Gijs Bodt

Marketing / Sales