Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Design Spiegel Mira Indusigns

Unieke design spiegel voor aan de muur

Er zijn diverse redenen te verzinnen, waarom iemand zou kunnen kiezen voor een designspiegel van Nederlandse bodem. De jonge en talentvolle designers uit Nederland staan bekend om hun creativiteit en innovatieve vermogens. Dit leidt vaak tot functionele en verrassende designs, die ieder interieur een enorme boost geven. Wanneer je kiest voor een designspiegel uit Holland, dan weet je zeker dat je een kwalitatief product aanschaft, die nauwkeurig en degelijk is ontworpen. Kortom: Wil je eens iets unieks en kwalitatiefs in huis, dat jaren meegaat? Kies dan voor een designspiegel uit Nederland en verzeker jezelf van een echte blikvanger voor aan de muur. Ken je onze design spiegel Mira al?

  • Een designspiegel uit Nederland staat garant voor innovatie, functionaliteit en kwaliteit. Haal zo’n unieke blikvanger in huis.
  • Wanneer je Dutch design aanschaft, dan help je de lokale ontwerpers en verzeker je jezelf van nieuwe Nederlandse designs in de toekomst.
  • Onze design spiegel Mira is een uniek design van Nederlandse bodem. Ontdek hem nu direct
Design Spiegel Indusigns
Indusigns Mira Spiegel
Design Spiegel Mira

Design spiegel Mira

Deze unieke blikvanger maakt ieder interieur mooier!

Bekijk product

Een tweede reden om voor een uniek ontwerp van Nederlandse bodem te kiezen, is omdat je daarmee het ontwerpersgilde in Nederland spekt en ervoor zorgt dat we ook in de toekomst verzekerd zijn van vernieuwende designs voor het interieur. Daarnaast zorg je voor meer werkgelegenheid in Nederland en het is ook nog eens duurzaam, omdat er vaak eerlijke materialen worden gebruikt die niet helemaal uit bijvoorbeeld China zijn gekomen. Win-Win dus!

De talentvolle designers van Indusigns hebben een spiegel ontworpen, die met recht valt onder het kopje; uniek Dutch design. Verrassende vormen, meerdere functionaliteiten, duurzame materialen en van hoge kwaliteit. Onze unieke designspiegel Mira tilt jouw interieur naar een hoger niveau en zal jaren meegaan. Ben je benieuwd naar het ontwerp? Check dan de productpagina en laat je inspireren op het gebied van spiegels. We weten zeker dat onze spiegel Mira iedere ruimte in jouw interieur mooier zal maken!

Unieke design spiegel Mira

Ontdekken

Unieke design spiegel Mira

Ontdekken

Ben je op zoek naar een fijne blikvanger voor aan de muur? Eentje met meerdere functionaliteiten en die ook nog eens in het oog springt? Dan is onze designspiegel Mira een absolute aanwinst voor jouw inrichting. Hang hem in de hal, het toilet, de badkamer of de slaapkamer. Overal zal hij erg goed tot zijn recht komen. We hebben twee maten, zodat hij geschikt is voor verschillende ruimtes. Laat je inspireren door dit Nederlandse ontwerp en kies voor een esthetische topper uit Holland.

Heb je nog vragen aan ons?

Chiel beantwoordt graag al jouw vragen over ons of over ons werk. Hij is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 en op woensdag kun je beter mailen. Is hij niet bereikbaar? Dan kun je het bij Gijs proberen. We kijken uit naar jouw berichtje of belletje!

Naam
✓ Valid number ✕ Invalid number
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.