Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Wandplank Shelfy Indusigns

Hoe hang je een wandplank aan de muur?

Een wandplank aan de muur. Waarom kies je daarvoor?

Kom je ruimte tekort in jouw interieur? Heb je nog een vrij plekje aan de muur en ben je op zoek naar een mooie invulling? Of wil je jouw mooiste fotolijstjes op een prominente plek in de woonkamer neerzetten? In al deze gevallen zijn één of meerdere wandplanken de ideale oplossing. Het neemt weinig ruimte in beslag en is ook nog eens van decoratieve waarde voor jouw inrichting thuis. Je leest het al; er zitten vele voordelen aan het toepassen van een plank aan de wand. Maar welke wandplank kies je? Er zijn er velen, maar wij hebben extra veel aandacht besteed aan ons unieke design. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

  • Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor één of meerdere wandplanken aan de muur. Wij vertellen je alle voordelen in dit artikel!
  • Ben je op zoek naar extra opslag voor jouw interieur of heb je een kale wand die je wil aankleden? Een wandplank is dan altijd een mooie optie!
  • De ervaren designers van Indusigns hebben wederom een minimalistisch, modern en stijlvol design weten te creëren. Check onze website voor meer info!
Wandplank Shelfy Indusigns
Stalen Wandplank Shelfy Indusigns
Stalen Wandplank Shelfy Indusigns

Stalen wandplank Shelfy

Deze unieke blikvanger maakt ieder interieur mooier!

Ontdek onze stalen wandplank Shelfy

De vele voordelen van een wandplank aan de muur

Zoals hierboven al vermeld, kleven er vele voordelen aan het toepassen van een wandplank aan de muur. Denk hierbij aan het tonen van mooie accessoires, het aankleden van een lege muur of het plaatsen van jouw favoriete boeken. Het is overigens wel belangrijk dat je kiest voor een wandplank die past in jouw interieur! Daarom hebben wij gekozen voor een tijdloos design, die perfect tot zijn recht komt in iedere interieurstijl. Onze wandplank Shelfy is volledig gemaakt van staal en laat zich het beste omschrijven als minimalistisch, modern én stijlvol. Heb jij nog een plekje vrij aan de muur? Standaard komt hij in mat zwart. Een echte blikvanger voor aan de wand!

Duurzaam design van Nederlandse bodem

Hoe gaaf is dat?! Interieur in huis uit eigen land. Tegenwoordig is 95% van alle producten afkomstig uit landen ver weg van Nederland. Dit terwijl er superveel talentvolle designers in Nederland rondlopen, die de mooiste en meest unieke ontwerpen weten neer te zetten. De ervaren designers van Indusigns hebben wederom een echte eyecatcher weten te creëren, die ieder interieur naar een hoger niveau tilt. Lees er alles over op onze website en laat je inspireren door onze mooiste productfoto’s!

Stalen wandplank Shelfy

Ontdekken

Stalen wandplank Shelfy

Ontdekken

Waar ga jij jouw wandplank voor gebruiken?

De mogelijkheden zijn eindeloos en dat is nou juist zo leuk! We zijn erg benieuwd hoe jij jouw wandplank(en) gaat aankleden. Mocht je kiezen voor onze plank aan de muur, dan zouden we het erg leuk vinden als je het resultaat met ons deelt. Dat kan bijvoorbeeld met de tag #indusigns op social media. Blijf onze website in de gaten houden de komende tijd of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je altijd op de hoogte over onze nieuwste ontwikkelingen.