Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Picknicktafel Gary Indusigns

Hoeveel geld ben ik kwijt voor een picknicktafel?

Picknicktafel kopen? Waar moet je rekening mee houden?

Een picknicktafel is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de tuin, het kantoor of het terras in de horeca. Het is een plek waar mensen samenkomen en genieten van een gezamenlijke lunch of diner. Er worden vele gesprekken aan gevoerd en gezellige dagen aan beleefd. Ideaal voor het hele gezin, al je vrienden of collega’s. Zoals met alles. is er ook op het gebied van picknicktafels een wereld aan keuzes. Maar wat kost een picknicktafel nu eigenlijk. Je kunt het uiteraard goedkoop houden, maar dat ga je al snel merken qua kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Houd je van design? Dan kom je al gauw in de wat duurdere markt. Maar daar krijg je natuurlijk wel iets moois voor! In dit artikel nemen we je mee in het design van Indusigns. Wij hebben een unieke picknicktafel ontworpen, die voldoet aan veel wensen en eisen van de gemiddelde opdrachtgever. Het is een echte blikvanger voor binnen én buiten!

 

Picknicktafel Gary Indusigns

Een picknicktafel voor al jouw collega’s, vrienden en familie!

Ontdek picknicktafel Gary
  1. Picknicktafels zijn er in allerlei soorten en maten. Ga voor jezelf na hoeveel personen er minimaal aan moeten kunnen zitten en welke eisen je stelt aan de duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek van de tafel.
  2. Afhankelijk van het aantal volwassen en kinderen, ga je uit van ongeveer 50cm (kind) / 60cm (volwassene) per persoon. Wij bieden een 200cm variant (6-8 personen) en een 300cm (10-12 personen) aan. Welke is geschikt voor jou?
  3. Indusigns heeft een unieke picknicktafel ontworpen voor 6 tot 12 personen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder! Interesse in de bijbehorende prijzen? Vul dan kort de vragenlijst onderaan deze pagina in.

Picknicktafel Gary: een uitblinker in kwaliteit en duurzaamheid

En hij is ook nog eens een echte blikvanger voor binnen én buiten. De stalen basis is gemaakt van RVS en wordt voorzien in een poedercoating naar wens. Kies jouw gewenste RAL-kleur, zodat hij perfect past bij de rest van jouw interieur of exterieur. De houten latten worden gemaakt van duurzaam Fraké hout, dat goed bestand is tegen weersinvloeden. Deze robuuste picknicktafel gaat vele jaren mee en zal je vele gezellige momenten aan tafel opleveren.

De prijs is even afhankelijk van de gewenste lengte. Zoals hierboven beschreven hebben we een 200cm en een 300cm variant. De prijs ligt in het hogere segment, maar dat ga je ook terugzien in de afwerking en uitvoering van de picknicktafel. Dit is geen 10 in een dozijn ontwerp, maar een exclusief design van Nederlandse bodem.

Picknicktafel Gary Indusigns
Picknicktafel Gary Indusigns
Picknicktafel Indusigns

Ontdek onze unieke picknicktafel Gary

Kom meer te weten

Ontdek de unieke en robuuste picknicktafel van Indusigns

Modern, stijlvol en robuust. Zo kun je picknicktafel Gary het beste omschrijven. Hufterproof en geschikt voor allerlei doeleinden. Zet hem op kantoor om te lunchen met collega’s of in de tuin voor gezellige avonden met vrienden en familie. Ook op het terras in de horeca is het een ideale eyecatcher. Waar wil jij hem gaan toepassen?

Zoals gezegd zal de tafel vele jaren meegaan. Het Fraké hout gaat leven en verkleurd/vergrijsd over de loop van de tijd en dat is nu juist de charme van de tafel. De tafel komt als bouwpakket en kan middels de installatiehandleiding gemakkelijk door jou zelf worden gemonteerd.

 

“Ben je op zoek naar Nederlands design, vol van kwaliteit en duurzaamheid? Picknicktafel Gary gaat jou niet teleurstellen. Een prachtige blikvanger voor thuis of op de zaak!”

Chiel Bodt – Designer bij Indusigns

Design

Robuust

Uit Nederland

Picknicktafel Gary is een exclusief design van Nederlandse bodem. Er zit veel tijd in het uitwerken van dit karaktervolle product en dat zie je zeker terug in de afwerking en uitvoering.

Kom meer te weten

Ontdek het verhaal achter Indusigns

In 2013 besluiten de broers Chiel (1987) en Gijs (1985) hun krachten te bundelen en samen iets te starten. Chiel is een creatieve duizendpoot en Gijs heeft affiniteit met marketing. Ze besluiten dat Chiel gaat ontwerpen en maken en Gijs het in de markt gaat zetten. Benieuwd naar het hele verhaal?

Gijs Bodt Indusigns 4

Ontdek het verhaal achter Indusigns

In 2013 besluiten de broers Chiel (1987) en Gijs (1985) hun krachten te bundelen en samen iets te starten. Chiel is een creatieve duizendpoot en Gijs heeft affiniteit met marketing. Ze besluiten dat Chiel gaat ontwerpen en maken en Gijs het in de markt gaat zetten. Benieuwd naar het hele verhaal?

Gijs Bodt Indusigns 4