Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Hairpin Tafelframe Indusigns

Welke eettafel past in jouw interieur?

Een eettafel kiezen voor in jouw huis

De eettafel is een belangrijk onderdeel van het interieur, maar ook van ons sociale leven. Het is de plek waar je samenkomt met vrienden, waar je goede gesprekken voert en waar je de dag samen afsluit. Een plek waar lief en leed worden gedeeld. Niet iedereen heeft echter evenveel ruimte voor een eettafel en daarom is het belangrijk dat je de juiste tafel kiest. Wij hebben het unieke hairpin tafelframe ontworpen, die kan worden toegepast onder verschillende soorten en vormen van tafelbladen. Zo is ons stalen onderstel onder meer geschikt voor rechthoekige, ovale en ronde bladen. Welke vorm het beste bij jou kiest, zullen we hieronder verder bespreken. We zullen daarnaast onze verschillende modellen laten zien, in de vorm van prachtige foto’s in het interieur. Wij weten zeker dat er een mooie tafel voor jou bij zit. Lees daarom snel verder en laat je inspireren door ons hairpin tafelframe.

  • De eettafel is een belangrijk meubelstuk in het interieur, maar is ook een belangrijk onderdeel van ons sociale leven.
  • Welke tafel het beste in jouw interieur past, is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Kies voor een rechthoekig, rond of ovaal model.
  • Eventueel leveren wij ook prachtige en karaktervolle eikenhouten tafelbladen mee bij ons hairpin tafelframe.
Hairpin Tafelframe Indusigns
Hairpin Tafelframe Rupin Indusigns
Hairpin Tafelframe Indusigns

Hairpin tafelframe van Indusigns

Een uniek ontwerp van Nederlandse bodem

Vraag de uitgebreide brochure aan

Welk tafelblad kies je voor jouw tafel?

Wanneer je gekozen hebt voor een bepaalde vorm tafel, is het van belang dat je na gaat denken over het gewenste tafelblad. De keuze is reuze, maar veruit het populairst zijn nog steeds de rustieke eikenhouten tafelbladen. Mede daarom leveren wij deze tafelbladen eventueel mee. Helemaal modern en hip is het verjongen van de bladen, waarbij de buitenranden een stukje naar binnen worden afgeschuurd. Dit geeft de eikenhouten tafelbladen optisch een heel slank karakter, terwijl ze wel degelijk sterk en robuust zijn. Wil jij weten hoe jouw eettafel er eventueel uit kan gaan zien? Neem dan contact met ons op en wij zullen je uitgebreid op de hoogte brengen van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. We kijken uit naar jouw bericht!

Ontdek dit unieke product

Hairpin tafelframe voor ronde tafels

Ontdekken

Ontdek dit unieke product

Hairpin tafelframe voor ovale tafels

Ontdekken

Ontdek dit unieke product

Hairpin tafelframe voor ronde tafels

Ontdekken

Ontdek dit unieke product

Hairpin tafelframe voor ovale tafels

Ontdekken

Chiel beantwoordt graag al jouw vragen over het tafelframe

Heb je nog meer vragen over ons hairpin tafelframe? Neem dan gerust contact op met Chiel voor meer informatie. Hij kan jou ook de uitgebreide brochure met opties en prijzen mailen. We kijken uit naar jouw bericht!