Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Brouwersdam Indusigns

Winkelinterieur op maat – van ontwerp tot realisatie

Winkelinterieur op maat – van ontwerp tot realisatie

Wil jij ook ruimte besparen met winkelinterieur op maat?

Naast horeca- en kantoorinterieur, ontwerpen, produceren en installeren we ook winkelinterieur op maat. Geheel naar alle wensen en eisen van jou als winkelier. Vaak is de ruimte beperkt in winkels en dan kan het erg waardevol zijn om op maat gemaakt meubels te hebben, voor de presentatie van al jouw producten. De beschikbare ruimte wordt zodoende zo efficiënt mogelijk gebruikt. Kan jouw shop / winkel ook wel wat nieuw interieur gebruiken en wil jij ook jouw ruimte optimaal benutten? Onze ervaren ontwerpers en makers denken graag vrijblijvend met je mee. Middels een bezoek op locatie, wordt al gauw duidelijk in welke richting het ontwerp zal gaan. Nadat we dit op papier hebben gezet, volgt de bijpassende offerte. Is deze akkoord? Dan gaan we snel aan de slag en zullen we binnenkort ook jouw winkel voorzien van een nieuwe inrichting. Hoe gaaf is dat! Zullen we binnenkort eens afspreken?

Brouwersdam Indusigns
Brouwersdam Indusigns
Brouwersdam Indusigns
Retail Interieur Maatwerk Indusigns
Retail Interieur Maatwerk Indusigns
  1. Met maatwerk winkelinterieur benut je jouw beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk. We denken graag vrijblijvend met je mee!
  2. Onze ervaren krachten hebben jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk. Ze zijn vooral gespecialiseerd in staal en hout!
  3. Benieuwd geraakt naar de rest van ons werk? Check dan onze website voor meer informatie!

Meesters op het gebied van staal en hout

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring op het gebied van staal en hout, maar ook met andere materialen kunnen ze erg goed uit de voeten. Je kunt met Indusigns alle kanten op en we zullen altijd meedenken, om zo het meest effectieve ontwerp neer te zetten, op maat gemaakt voor jouw winkel. We kijken er naar uit om ook met jou te brainstormen, over het perfecte interieur voor jouw winkel. Op de foto’s in dit artikel, zie je ons werk voor een kledingzaak in Groningen stad. Zij richten zich vooral op de verkoop van jassen, tassen en truien en de enorme kleding-units zijn daar helemaal op ontworpen. Zoals je ziet is overal rekening mee gehouden en is er ook extra opslagruimte gecreëerd, door middel van afsluitbare kasten. Verder hebben we ook een paspop geïntegreerd in het design. Zoals je ziet; het kan alle kanten op en we zijn benieuwd naar al jouw wensen en eisen!

Retail Interieur Maatwerk Indusigns
Retail Interieur Maatwerk Indusigns

Maatwerk meubel voor de presentatie van kleding

Neem contact met ons op

Hoe ziet jouw droomwinkel eruit?

Nu je weet hoe we te werk gaan, zijn we benieuwd wat jij van ons werk vindt?! Wij weten in ieder geval zeker, dat we jouw winkel kunnen omtoveren in een droomwinkel, waarmee je je onderscheid van jouw concurrenten in de stad of het dorp. De eerste indruk van jouw klanten is natuurlijk enorm belangrijk en daarom zullen wij er alles aan doen om al jouw producten eruit te laten knallen! Ben je benieuwd geraakt naar ons verdere werk? Dan raden we je aan om onze website eens rustig door te nemen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! We kijken uit naar jouw berichtje en gaan graag voor je aan de slag!

Heb je nog vragen aan ons?

Chiel beantwoordt graag al jouw vragen over ons of over ons werk. Hij is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 en op woensdag kun je beter mailen. Is hij niet bereikbaar? Dan kun je het bij Gijs proberen. We kijken uit naar jouw berichtje of belletje!

Vragen? Contact Indusigns

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Gijs Bodt

Marketing / Sales