Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Schoenenrek Hover Indusigns

Zwart schoenenrek van metaal. Een industriële blikvanger voor in de hal!

Industrieel schoenenrek van zwart metaal

De kleur zwart en het materiaal staal is helemaal trendy in het interieur. Het zorgt voor een industriële en stijlvolle look en is ook nog eens tijdloos. Daarom hebben wij besloten om ons metalen schoenenrek een zwarte poedercoating te geven. Hij heeft een industriële uitstraling en dat past perfect in het moderne interieur. We hebben veel tijd gestoken in het ontwerp van deze unieke blikvanger en dat zie je terug in de kwaliteit en esthetiek van het schoenenrek.

Kan jouw hal een mooie opbergmogelijkheid gebruiken voor jouw schoenen? Dan is schoenenrek Hover de ideale oplossing. Simpel te bevestigen aan de muur en leverbaar in drie verschillende lengtes. Welke past het beste in jouw interieur? Het metalen schoenenrek is trouwens ook prima toe te passen in bijvoorbeeld je slaapkamer. Een praktische oplossing om jouw schoenen op een stijlvolle manier op te bergen.

 

Schoenenrek Hover Indusigns

Zwart schoenenrek van metaal

Ontdek schoenenrek Hover
  1. Ons zwarte en metalen schoenenrek is industrieel en past perfect in het moderne interieur. Plaats hem in de hal of je slaapkamer en berg al jouw schoenen op een stijlvolle manier op.
  2. Plaats meerdere exemplaren boven elkaar voor extra opbergmogelijkheden. Je kunt kiezen voor 2 a 3 stuks, maar uiteraard ook voor meer. Als je een echte sneakeraddict bent, dan ben je er misschien wel meer nodig!
  3. Nu uit voorraad leverbaar. Heb jij nog een plekje vrij aan de muur? Ontworpen en gemaakt in Nederland. Echt ‘Dutch design’ dus. Schoenenrek Hover tilt ieder interieur naar een hoger niveau.

Stalen schoenenrek Hover. Plaats er meerdere boven elkaar.

We hebben schoenenrek Hover zo ontworpen, dat hij niet te hoog is qua design. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan, dat er meerdere exemplaren boven elkaar kunnen worden geplaatst op de muur. Zo benut je niet alleen alle beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk, maar je kunt ook nog eens al jouw schoenen op een mooie manier kwijt. Win-win dus!

Zoals hierboven al vermeld, hebben we dus 3 verschillende lengtes in onze webshop. Zo weten we zeker dat er een passende oplossing voor jou tussen zit. We zijn erg trots op het unieke en minimalistische design van het zwarte schoenenrek. Het is een vindingrijke oplossing voor aan de wand, die het interieur ook nog eens mooier maakt!

 

Schoenenrek Hover Indusigns

Modern, trendy en tijdloos

Kom meer te weten

Ideaal in combinatie met onze wandkapstok Racky

Wist je dat we schoenenrek Hover speciaal ontworpen hebben voor onze wandkapstok Racky?! We zochten naar een minimalistische oplossing voor het opbergen van schoenen, die ook nog eens naadloos zou passen bij het design van kapstok Racky. Nou, dat is gelukt! Het schoenenrek wordt eigenlijk standaard mee besteld bij de Racky en daar zijn we uiteraard erg blij mee.

De twee designs versterken elkaar op een prachtige manier en maken het plaatje in jouw hal helemaal compleet. Wij weten zeker dat schoenenrek Hover een eyecatcher zal zijn voor jouw inrichting en in combinatie met wandkapstok Racky kan jouw interieur niet meer stuk!

 

 

“Zwart schoenenrek Hover is één van onze nieuwste blikvangers, die perfect kan worden gecombineerd met wandkapstok Racky, maar natuurlijk ook los besteld kan worden. Komt het beste tot zijn recht in een modern en industrieel interieur!”

Chiel Bodt – Designer bij Indusigns

Design

Minimalistisch

Uit Nederland

Schoenenrek Hover is een exclusief design van Nederlandse bodem. Er zit veel tijd in het uitwerken van dit karaktervolle product en dat zie je zeker terug in de afwerking en uitvoering.

Kom meer te weten

Ontdek het verhaal achter Indusigns

In 2013 besluiten de broers Chiel (1987) en Gijs (1985) hun krachten te bundelen en samen iets te starten. Chiel is een creatieve duizendpoot en Gijs heeft affiniteit met marketing. Ze besluiten dat Chiel gaat ontwerpen en maken en Gijs het in de markt gaat zetten. Benieuwd naar het hele verhaal?

Gijs Bodt Indusigns 4

Ontdek het verhaal achter Indusigns

In 2013 besluiten de broers Chiel (1987) en Gijs (1985) hun krachten te bundelen en samen iets te starten. Chiel is een creatieve duizendpoot en Gijs heeft affiniteit met marketing. Ze besluiten dat Chiel gaat ontwerpen en maken en Gijs het in de markt gaat zetten. Benieuwd naar het hele verhaal?

Gijs Bodt Indusigns 4