Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Wandplank Shelfy Indusigns

Zwart industriële wandplank Shelfy van staal

Unieke stalen wandplank, zwart en industrieel

Ben je op zoek naar een moderne, minimalistische en stijlvolle blikvanger voor aan de muur? Onze zwarte wandplank is industrieel en trekt de aandacht naar zich toe. Het ontwerp is van Nederlandse bodem en de productie vindt volledig in eigen land plaats. Ontworpen en gemaakt om iedere ruimte in huis een stukje mooier te maken. We leveren verschillende afmetingen voor de wandplank, die perfect met elkaar zijn te combineren. De kleine wandplank is geschikt voor bijvoorbeeld het toilet en de andere twee wandplanken kunnen worden toegepast in de hal, de woonkamer, de keuken of de slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een ding weten we zeker: Wandplank Shelfy tilt jouw interieur naar een hoger niveau!

  • De ontwerpers van Indusigns hebben een zwarte en industriële wandplank gecreëerd, die de aandacht in het interieur naar zich toetrekt.
  • Combineer verschillende afmetingen van onze wandplank met elkaar en zorg voor een speels effect aan de wand.
  • Wandplank Shelfy is ontworpen en gemaakt in Nederland en combineert het beste van verschillende werelden. Ontdek hem nu!
Stalen Wandplank Shelfy Indusigns
Stalen Wandplank Shelfy Indusigns
Wandplank Shelfy Indusigns

Stalen wandplank Shelfy

Deze unieke blikvanger maakt ieder interieur mooier!

Ontdek onze stalen wandplank Shelfy

Welke lengte van de wandplank is geschikt voor jouw interieur?

Zoals gezegd leveren we de wandplank in verschillende afmetingen, die je ook goed met elkaar kunt combineren. Door ze te laten verspringen op de muur, zorg je voor een speels effect. Symmetrie is mooi, maar is echt niet altijd nodig. Wat ga ben je van plan om op de industriële wandplank neer te zetten? Houd er wel rekening mee dat de draagkracht niet oneindig is. Er is sowieso ruimte voor je mooiste foto en accessoire en wie weet past er nog een plantje naast. Wijzelf vinden het top om niet al te veel op de wandplank te plaatsen. Dat houdt het geheel clean en zorgt voor een rustige sfeer aan de wand.

Ontworpen door talentvolle designers uit Nederland

Wandplank Shelfy is gemaakt door jonge en talentvolle interieurdesigners, die iedere dag op zoek zijn naar nieuwe en verfrissende ontwerpen voor het interieur. In de afgelopen jaren hebben zij meerdere producten gelanceerd, die inmiddels in binnen- en buitenland bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze designspiegel Mira, magneetbord Wally en kapstok Jack. Ook in de komende maanden zullen er weer nieuwe producten worden gelanceerd. Blijf onze website dus regelmatig bezoeken en blijf ons volgen op social media.

Stalen wandplank Shelfy

Ontdekken

Designspiegel Mira

Ontdekken

Stalen kapstok Jack

Ontdekken

Stalen wandplank Shelfy

Ontdekken

Designspiegel Mira

Ontdekken

Stalen kapstok Jack

Ontdekken

Esthetisch ontwerp van decoratieve waarde

Wandplank Shelfy combineert het beste uit verschillende werelden. Zo is het design strak, vernieuwend en industrieel. De wandplank is erg functioneel en zorgt voor extra opslagruimte. Daarnaast is de zwarte wandplank ook nog eens van hoge decoratieve waarde. Win-Win-Win dus! Ontdek hem nu op onze website en laat je inspireren door de mooie plaatjes!