Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Stalen Drankrek Indusigns Maatwerk

Drankrek van staal voor horeca

Heb je ruimte vrij boven de bar? Kun je je glazen en flessen moeilijk kwijt in de bestaande opslagruimte? Dan is een stalen drankrek boven de bar de ideale oplossing. Onder het drankrek kunnen wijnglazen worden opgehangen en op het drankrek kunnen flessen worden neergezet inclusief de nodige decoratie, zoals planten etc. Daarnaast breekt een drankrek de ruimte en dat zorgt voor een mooie invulling van het horeca interieur. Leverbaar in iedere gewenste maat en kleur! Zo laat je het drankrek nog beter aansluiten bij de rest van de inrichting. We komen graag vrijblijvend bij je langs om te praten over een ontwerp voor jouw restaurant, café of bar.

  • Een stalen drankrek op maat geeft je veel extra opslagruimte voor glazen en flessen
  • Wij gebruiken robuust kokerprofiel en toveren dit om tot in het oog springende drankrekken
  • Heb je geen stevig plafond? Dan plaatsen we het stalen drankrek gewoon op de bestaande bar
Stalen Drankrek Maatwerk Indusigns
Stalen Drankrek Maatwerk Indusigns-min
Drankrek van Staal Indusigns
Stalen Drankrek Maatwerk Indusigns

Wij maken de stalen drankrekken van robuust kokerprofiel. Het staal bewerken we standaard met een blanke olie, waardoor het zijn industriële uitstraling behoudt. Echter kunnen we het staal ook voorzien van een poedercoating in de kleur naar wens. Het is allemaal mogelijk. Als legplanken gebruiken we vaak eikenfineer of massief eiken. Dit karaktervolle hout past perfect bij het staal en geeft een warme uitstraling. Het is echter mogelijk om een andere houtsoort te gebruiken voor de legplanken. Het is maar net wat jij wil!

Je zult begrijpen dat een stalen drankrek met flessen en glazen nogal wat weegt. Dat betekent dat het plafond stevig genoeg moet zijn om het gewicht te dragen. Mocht het plafond nou niet sterk genoeg zijn, dan kunnen we er altijd voor kiezen om het drankrek op de bestaande bar te plaatsen met staanders. Probleem opgelost! Denk je nou; Ik wil ook zo’n stalen drankrek op maat voor mijn horeca interieur? Dan weet je ons te vinden!

Wil je een keer sparren over een drankrek op maat?

Dat kan! Onze ervaren ontwerper Chiel staat je graag te woord over onze op maat gemaakte stalen drankrekken. Er is van alles mogelijk en samen komen jullie zeker tot een prachtig resultaat!