Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
La Cubanita Indusigns

Horeca interieur ontwerp: Wat kost een nieuwe inrichting?

Is jouw zaak toe aan een restyling? (Update 13-9-2023)

Kijk je al vele jaren tegen hetzelfde interieur aan? Is jouw horecazaak toe aan een nieuw plan voor de inrichting? Dan wil je natuurlijk graag weten wat het ongeveer zal gaan kosten en door welke partij je jouw horeca interieur gaat laten aanpakken. Wij hebben al jarenlange ervaring met het restylen en neerzetten van unieke interieurs in de horecasector. Iedere keer komen we, in samenspraak met de opdrachtgever, tot een in het oog springende interieurontwerp. Maar dat is niet alles; we zijn ook nog eens betaalbaar! Ook met een beperkt budget kun je bij ons terecht. Gemiddeld kost een horeca interieur ontwerp + realisatie bij ons tussen de €15.000 en €70.000, afhankelijk van de grootte van het project. De één wil een nieuwe bar, die de eyecatcher van de zaak moet worden en de ander wil ook de rest van het interieur eens flink onder handen nemen. Je kunt met ons alle kanten op!

  • Gemiddeld kost bij ons een nieuw horeca interieur ontwerp + realisatie tussen de €15.000 en €70.000.
  • Tijdens de eerste afspraak horen we aan wat jouw plannen zijn en kunnen we alvast de sfeer in de zaak proeven.
  • Op basis van moodboards en jouw feedback komen we tot een eindontwerp en definitieve offerte. We weten zeker dat we samen met jou, tot een ontzettend gaaf nieuw plan zullen komen!
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns
Nozems Horeca Interieur Indusigns
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns
La Cubanita Indusigns
La Cubanita Indusigns

Wil je meer informatie over ons?

Zo gaan wij te werk!
Laten we eens afspreken op locatie

Zodra je denkt; ‘Ja! Indusigns lijkt me een geschikte partij om mijn horeca interieur te restylen’, dan lijkt het ons een goed plan om eens op locatie af te spreken. Je kunt ons dan meer vertellen over jouw horecazaak en plannen en wij kunnen alvast de sfeer proeven en aftasten welke kant we op moeten denken. Vaak werkt dit erg verhelderend en kunnen er daarna al snel stappen worden gezet richting een eerste plan en uiteindelijk een offerte op maat. Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend en is enkel bedoeld om elkaar beter te leren kennen en om erachter te komen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Op weg naar het definitieve ontwerp voor jouw horecazaak

Na de eerste afspraak zullen we met behulp van moodboards proberen om de juiste richting op te gaan. Op basis van jouw feedback op de moodboards, komen we steeds een stap dichterbij het definitieve ontwerp. Wanneer we het juiste ontwerp voor ogen hebben, zullen we een offerte op maat opstellen, die beschrijft wat het ontwerp gaat kosten. Als er van tevoren een budget is voor de restyling, dan is het handig om deze te weten, zodat we hiermee rekening kunnen houden in de ontwerpfase. Vaak willen onze opdrachtgevers echter overtuigd worden door ons ontwerp en wordt op basis daarvan het maximale budget bepaald. Wij weten zeker dat we samen tot een ontzettend gaaf plan zullen komen en we kijken daarom uit naar je uitnodiging!

Chiel Bodt Indusigns Design

Chiel bodt

Manager / Ontwerper

Gijs Bodt Indusigns Marketing

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Cille van den Brink Indusigns

Cille van den Brink

Productmanager

Job van den Esker

Job van den Esker

Creator

Gerrit Bodt Indusigns

Gerrit Bodt

Algemeen medewerker

Arno Mulhof Indusigns

Arno Mulhof

Hoofd werkplaats

Nieuwe afgeronde projecten door Indusigns (update 9-7-2021)

Hierboven hebben we al een aantal uitdagende projecten in de horeca laten zien en de afgelopen periode hebben we weer verschillende in het oog springende projecten mogen afronden. Uiteraard willen we jou hierover op de hoogte houden en daarom zullen we hieronder nog wat sfeerfoto’s delen. Ieder interieurontwerp is weer anders, maar steeds wel heel herkenbaar in onze eigen stijl. Zit er een project tussen, die jou erg aanspreekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, via het contactformulier hieronder. We kijken er naar uit om ook voor jou aan de slag te gaan!

Nozems Horeca Interieur Indusigns
Restaurant State by Indusigns
Koning van Engeland Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns

Laat je inspireren door ons werk!

Bekijk ons portfolio!
Naam
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.