Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Content & Branding

Indusigns in de media

Ben jij Indusigns al eens tegengekomen in de media?

In de afgelopen 10 jaar heeft Indusigns veel aandacht gekregen vanuit de media. Zo kwamen we meermaals op tv, stonden we in kranten en tijdschriften, deden we mee op grote woonbeurzen, werd er veel over ons geblogd, waren we te beluisteren in een podcast over ondernemerschap en hebben we verschillende keren gesproken op congressen en andere evenementen. Op deze pagina geven we een overzicht van Indusigns in de media. Ben jij ons al eens tegenkomen?

Fotoshoot

Oud en Nieuw van BNN

NDSM-werf

Vlak voor zijn deelname aan het TV-programma Oud en Nieuw van BNN, had Chiel een fotoshoot in de NDSM-werf. Deze foto’s werden gebruikt door landelijke media, die over Chiel zijn deelname berichtten.

Deelname aan de Buitendienst van NPO3

Tijdens onze tijd in Amsterdam werden we benaderd door de NPO, of we mee wilden doen met hun programma ‘de Buitendienst’. Het onderwerp van deze aflevering was hergebruik en zodoende kwamen ze bij ons uit. Ze namen een kijkje in onze werkplaats, om te zien wat je allemaal met ‘afval’ kunt maken. Het resultaat zie je in de video hieronder.

Indusigns in de krant

We hebben tientallen interviews gegeven aan verschillende kranten. Zo stonden we onder andere in de telegraaf, het parool, HP de Tijd en het NRC Handelsblad. Daarnaast zijn we veel aangehaald in diverse blogs over hergebruik en industrieel design. Neem bijvoorbeeld deze blog over onze hondenmanden, die we jarenlang hebben gemaakt. Dit was vooral in de tijd dat we bezig waren met upcycling, waarbij oude materialen uit hun functie worden gehaald en een nieuwe functie krijgen met een hogere duurzaamheid. Upcycling was destijds een nieuw begrip in Nederland en had een hoge nieuwswaarde. Omdat wij werden gezien als autoriteit op dat gebied, werden we dus veel gevraagd om ons verhaal te doen. Dit heeft ons veel extra bekendheid opgeleverd!

VT Wonen beurs

Gastspreker

Lang geleden

In 2017 waren we deelnemers van de VT Wonen beurs in RAI Amsterdam. Een supermooie ervaring op een inspirerend evenement. Wie weet doen we in de komende jaren nog eens mee.

Chiel Bodt Indusigns Design

Chiel bodt

Manager / Ontwerper

Gijs Bodt Indusigns Marketing

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Cille van den Brink Indusigns

Cille van den Brink

Productmanager / Ontwerper

Job van den Esker

Job van den Esker

Creator / Werkplaats

Gerrit Bodt Indusigns

Gerrit Bodt

Algemeen medewerker

Arno Mulhof Indusigns

Arno Mulhof

Hoofd werkplaats