Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte

Koperen hanglampen

Wij toveren oude boilers om tot koperen hanglampen. Stuk voor stuk uniek en vol van karakter.

Ben je op zoek naar unieke verlichting?

Maak kennis met onze unieke koperen hanglampen, gemaakt van oude boilers. Deze lampen vind je niet in de winkels! Ze worden met de hand gemaakt vanuit onze werkplaats in Zwolle. Het maakproces heeft nogal wat voeten in de aarde, want we moeten de koperen boilers eerst ontdoen van hun ‘jasje’. Veel staal en pur moet worden verwijderd, voordat we uiteindelijk bij het koper uitkomen. Daarna reinigen we de boilers grondig en polijsten we ze, zodat ze gaan ‘shinen’. Nu zijn ze klaar om omgetoverd te worden tot unieke verlichting voor jouw interieur!

Koperen Hanglamp Moon Indusigns
Koperen Hanglamp Moon Indusigns
Koperen Hanglamp Jacop Indusigns
Koperen Hanglamp Coppo Indusigns

Iedere lamp is op een unieke manier getekend door de tijd!

Chiel Bodt – Indusigns

In Mexico

WOW!

Fotoshoot

Check deze te gekke plaatjes van onze koperen hanglamp Jacop, genomen in een fabuleus interieur in Merida, Yucatan (Mexico).

Koperen hanglamp Jacop

Echte blikvangers voor ieder interieur

Onze koperen hanglampen zijn ideaal voor boven de eettafel, op kantoor, in de winkel of boven de bar. Ze trekken de aandacht en zijn echte eyecatchers voor het interieur! Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam en milieubewust, omdat we ze maken van afgedankte materialen. Hoe gaaf is dat?! Zoals gezegd; geen lamp is hetzelfde. Wel kunnen we er uiteraard voor zorgen dat je gelijkende lampen ontvangt. We kunnen altijd van tevoren wat foto’s sturen van de beschikbare exemplaren. Neem in dat geval even contact met ons op.

Koperen Hanglampen Indusigns
Koperen Hanglamp Jacop Indusigns
Koperen Hanglampen Indusigns

We hebben verschillende varianten

Zoals je misschien al wel gezien had, hebben we verschillende varianten voor onze koperen hanglampen. Zo hebben we twee bolvormige lampen, die worden gemaakt van de bovenkant en onderkant van de boiler. De ene variant is gesloten aan de bovenzijde en de andere variant heeft een opening. Daarnaast hebben we ook nog een variant die is gemaakt van het middelste deel van de boiler. Deze zijn ook supergaaf en hebben meestal een lasnaad. Hieronder zullen we de verschillende modellen aan je laten zien.

Waarom kies je voor Indusigns?

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Ben je op zoek naar uniek interieur en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Samen met jou komen we zeker tot een mooi resultaat!

Interieurontwerp, productie én installatie onder één dak

Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn we erg flexibel tijdens het proces van ontwerp tot realisatie.

Ons team combineert vakmanschap met passie en plezier

Ons hechte team bestaat uit jonge en talentvolle designers en makers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze gaan heel graag voor jou aan de slag!

Wij leveren op maat gemaakt interieur voor thuis of op de zaak

Ieder interieur is anders en de ruimte is soms beperkt. Dat vraagt om maatwerk. Wij luisteren naar al jouw wensen en eisen, voor thuis of op de zaak.

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld

Je kunt ons wel om een boodschap sturen. We zijn gespecialiseerd in staal en hout, maar kunnen ook met andere materialen uitstekend uit de voeten.

Duurzame oplossingen door hergebruik van oude materialen

Al sinds onze start proberen wij zoveel mogelijk oude materialen een duurzaam tweede leven te geven. Dit zie je veel terug in onze producten en projecten.

Koperen Hanglamp Coppo Indusigns
Koperen Hanglamp Moon Indusigns

Koperen hanglamp Coppo

Bolvormige hanglamp met opening aan de bovenkant

Ontdek

Koperen hanglamp Jacop

Bolvormige hanglamp, gesloten aan de bovenkant

Ontdek

Koperen hanglamp Moon

Gemaakt van het middelste deel van de boiler

Ontdek

Koperen hanglamp Coppo

Bolvormige hanglamp met opening aan de bovenkant

Ontdek

Koperen hanglamp Jacop

Bolvormige hanglamp, gesloten aan de bovenkant

Ontdek

Koperen hanglamp Moon

Gemaakt van het middelste deel van de boiler

Ontdek