Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Olievat Plantenbak Barry

Plantenbak van staal. Stoer voor jouw tuin of kantoor.

Ben je op zoek naar een stalen plantenbak?

Wij maken ontzettend stoere plantenbakken van olievaten. De stalen plantenbakken worden vooral gemaakt van 200 liter olievaten en hebben een diameter van ongeveer 55 centimeter. De hoogte mag zelf bepaald worden. We leveren de plantenbakken eventueel op wielen, waarvan één met een remsysteem. Ook leveren we een kunststof bak mee, die precies in het olievat past. Hierdoor hoeft niet het gehele olievat gevuld te worden met aarde, maar alleen de kunststof bak. De plantenbakken zijn op veel verschillende plaatsen toepasbaar, zoals in de tuin, maar ook bijvoorbeeld op kantoor.

Plantenbak van staal in de gewenste kleur

Standaard leveren we onze stalen plantenbakken in de kleuren zwart en blauw. Eventueel zijn andere kleuren ook mogelijk tegen meerkosten. Zo kun je jouw stoere plantenbakken nog beter laten aansluiten bij jouw interieur/exterieur. We moeten er wel bij zeggen, dat het spuiten van plantenbakken in de gewenste kleur bij voorkeur geldt voor olievaten die binnen worden geplaatst. We zijn benieuwd welke kleur jij in gedachten hebt. Laat je het ons weten?

Olievat Plantenbak Barry
Olievat Plantenbak Barry
Olievat Plantenbak Barry

Een logo op jouw plantenbak?

Vaak verkopen we onze grote stalen plantenbakken aan bedrijven, die de plantenbak(ken) op kantoor willen toepassen. Hoe gaaf is het dan dat er een bedrijfslogo op de plantenbak van staal wordt geplaatst?! Het logo komt op het middelste deel van het olievat en is ongeveer 23cm hoog en de breedte is dan in verhouding. Zo is de plantenbak niet alleen een sfeervolle aankleding voor het kantoor of de horecagelegenheid, maar ook een stukje reclame voor de buitenwereld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we dan tot een mooi  ontwerp!

Chiel Bodt Indusigns Design

Chiel bodt

Manager / Ontwerper

Gijs Bodt Indusigns Marketing

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Cille van den Brink Indusigns

Cille van den Brink

Productmanager / Ontwerper

Job van den Esker

Job van den Esker

Creator / Werkplaats

Gerrit Bodt Indusigns

Gerrit Bodt

Algemeen medewerker

Arno Mulhof Indusigns

Arno Mulhof

Hoofd werkplaats