Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Wijnbar Oak Horeca Interieur Indusigns

Restyling restaurant interieurontwerp voor horeca van indusigns

Heeft het interieur van jouw restaurant een restyling nodig?

Sinds jaren zorgen wij voor unieke interieurs in de horecasector. Niet de eenheidsworst uit de brochures, maar handgemaakt design, op maat gemaakt voor ieder project. Ons specialisme is staalbewerking, maar ook hout is voor ons geen probleem. Onze interieurontwerpers zijn dagelijks bezig met verschillende projecten, waarin zij constant creatief bezig zijn. Onze ideeën voor jouw zaak zijn dan ook eindeloos. De restyling van jouw restaurant is bij ons in goede handen en we kijken er naar uit om eens bij je langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

  • Is jouw restaurant toe aan een restyling? Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur voor de horeca.
  • Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, lukt het ons keer op keer om alle wensen en eisen te vertalen richten een interieurontwerp.
  • Onze vorige opdrachten waren zeer divers, kortom: Je kunt met ons alle kanten op! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns
Barracuda Almelo Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns
Hoe gaan wij te werk voor onze opdrachtgevers?

Wanneer we worden uitgenodigd voor een oriënterend gesprek op locatie, zullen we van tevoren al onderzoeken wat de stijl en achtergrond is van het restaurant. Daarna horen we uiteraard graag jouw wensen en eisen aan op locatie en kunnen we ook gelijk de sfeer proeven. Met deze info komen we al een heel eind en proberen we door middel van moodboards tot de juiste richting te komen voor het ontwerp. Steeds zullen we onze stappen aan de opdrachtgever voorleggen, zodat de wensen en eisen zo goed mogelijk worden vertaald in het uiteindelijke ontwerp voor de restyling van jouw restaurant.

Mogen wij jouw restaurant ook een restyling geven?

Nodig je ons graag eens uit voor een eerste kennismaking? Leuk! Klik ook eens op de foto’s in dit artikel. Dan word je doorgeleid naar onze horecapagina, waar je onze werkwijze in stappen terugvindt en waar je ook ons portfolio met eerdere opdrachten aan zult treffen. Zoals je ziet, zijn we van alle markten thuis. We hebben interieurs verzorgd voor wijnbars, restaurants in pretparken en hippe strandtenten. Je kunt met ons alle kanten op en we kijken er naar uit de restyling van jouw restaurant op te pakken.

Update 11-01-2022

Inmiddels hebben we al veel verschillende interieur projecten in de horeca afgerond. Door heel het land hebben we horecazaken voorzien van nieuw interieur. Van roomdividers tot bars en van buffetkasten tot stamtafels. Je kunt met ons alle kanten op. Onze ervaren ontwerpers en makers denken graag vrijblijvend met je mee. Zullen we binnenkort eens afspreken op locatie, om al jouw wensen en eisen te bespreken? Ben je benieuwd geraakt naar ons portfolio? Check dan onze website!

Chiel Bodt Indusigns Design

Chiel bodt

Manager / Ontwerper

Gijs Bodt Indusigns Marketing

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Cille van den Brink Indusigns

Cille van den Brink

Productmanager / Ontwerper

Job van den Esker

Job van den Esker

Creator / Werkplaats

Gerrit Bodt Indusigns

Gerrit Bodt

Algemeen medewerker

Arno Mulhof Indusigns

Arno Mulhof

Hoofd werkplaats

Naam
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.