Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns

Starten in de horeca; wie richt mijn zaak in?

Het is de droom van veel ondernemers; een eigen horecazaak starten. Maar hoe doe je dat en waar moet je allemaal aan denken? Gelukkig vind je op Google antwoorden op veel van jouw vragen. Een belangrijk onderdeel van het starten als horeca ondernemer, is het interieur van jouw nieuwe zaak. Indusigns ontwerpt, maakt én installeert uniek horeca interieur op maat en denkt graag vrijblijvend met jou mee! We beseffen ons heel goed dat de keuze eindeloos is en het er daarom niet per se makkelijker op wordt. Onze ervaren ontwerpers en makers komen daarom graag eens bij je langs, voor een eerste kennismaken op locatie. In dit eerste gesprek horen we graag aan wat jouw wensen en ideeën zijn, waarna we met een vrijblijvend ontwerp en passende offerte komen. Sluit dit aan bij jouw eisen? Dan kunnen we aan de slag en richten we binnenkort ook jouw nieuwe horecazaak in. Hoe gaaf is dat?!

  • Indusigns helpt jou graag met het inrichten van jouw horecazaak. We komen graag vrijblijvend bij je langs!
  • Het interieur van een horecazaak moet warm en gezellig zijn. Een plek waar men graag naar terugkomt!
  • Op Pinterest komt je veel inspiratie tegen op het gebied van interieur. Vertel ons wat jouw gewenste stijl is!
Maatwerk Indusigns Mike
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns

Op zoek naar maatwerk interieur?

Onze ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee

Neem contact op met ons

Het is ontzettend belangrijk om een fijne en warme sfeer neer te zetten in jouw horecazaak! Mensen moeten er heerlijk kunnen ontspannen en gezellig kunnen zitten. Het moet een plek zijn, waar mensen graag naar terugkomen. Om dit te bereiken, is het belangrijk om het interieur veel aandacht te geven. Indusigns is gespecialiseerd in het neerzetten van unieke blikvangers voor jouw restaurant of café! De bar neemt vaak een prominente rol in, in het interieur van horecazaken. Ze staan vaak centraal in de ruimte en worden intensief gebruikt. Indusigns ontwerpt, maakt en installeert unieke bars in veel verschillende stijlen. Check ons portfolio en je zult zien dat we industriële, klassieke, maar ook moderne bars hebben neergezet. Je kunt met ons alle kanten op. We kijken er naar uit om ook voor jou aan de slag te gaan!

Door een ‘rondje langs de velden’, krijg je vaak al een mooi en duidelijk beeld van de stijl die je zoekt. Typ ‘horeca interieur‘ in op Pinterest en je zult een oneindige lijst met foto’s vinden, van prachtige interieurs. Zit er iets bij wat jou aanspreekt qua stijl? Laat het ons dan weten, zodat we weten in welke richting we moeten denken. Neem bij voorkeur contact met ons op via info@indusigns.nl. Vertel ons wat jouw plan is en wanneer het project moet worden uitgevoerd. Laat ons ook direct even weten op welke dagen jij af kunt spreken, zodat we gelijk een afspraak met je kunnen inplannen. We kijken uit naar jouw bericht!

Ontdek ons project bij Nozems in Den Helder

Laat je inspireren

Ontdek ons project bij Nozems in Den Helder

Laat je inspireren

Wil je graag een keer sparren over jouw interieur?

Onze ervaren ontwerpers denken graag vrijblijvend met je mee. Zullen we een keer afspreken op locatie? Dan kijken we ter plekke of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We kijken uit naar je berichtje!

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Gijs Bodt

Marketing / Sales