Waar ben je naar op zoek?

Categorieën
Ruimte

Rick Schröder – Ontwerper bij Indusigns

Ontwikkeling en verbetering van nieuwe en bestaande producten

Rick is begin september bij ons gekomen als stagiair via de studie Industrieel Product Ontwerpen van Hogeschool Windesheim te Zwolle. Hij houdt zich vooral bezig met de ontwikkeling en verbetering van nieuwe en bestaande producten. In een korte tijd heeft hij al goed zijn weg gevonden binnen Indusigns en mooie resultaten neergezet. In januari zal hij zijn stage af gaan ronden, om vervolgens zijn afstudeerfase in te gaan. Inmiddels heeft Rick een contract getekend bij Indusigns als algemeen medewerker.

Rick Schröder Indusigns
Rick Schröder Indusigns
Rick Schröder Indusigns
Haardhoutrek Indusigns Fyre S

Rick – Indusigns

Bekijk Rick zijn werk hier

Ik ben Rick Schröder, geboren in 2002 en ik woon in Dronten. Ik volg de opleiding Industrieel Product Ontwerper aan Hogeschool Windesheim te Zwolle.

Sinds begin september 2022 ben ik als stagiair actief bij Indusigns.

Ik houd mij vooral bezig met het (her-)ontwerpen van producten binnen Indusigns. Daarbij richt ik mij vooral op het productiegericht ontwerpen en vind ik het erg leuk om mooie visualisaties te maken van ontwerpen. Mijn stage bij Indusigns is erg afwisselend en ik word in veel onderdelen betrokken binnen het bedrijf.

Meerdere oplossingen bedenken voor een hoofdvraag / probleem en het visueel maken van deze oplossingen.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met fitness of het luisteren en draaien van muziek. In het weekend ben ik als student natuurlijk regelmatig in de kroeg te vinden!

Niet!

Geloof dat je het kan en je bent op de helft!

“Rick is een gemotiveerde en hard werkende stagiair, die zich al vanaf moment één thuis voelt in ons team. Met zijn prachtige renders en slimme oplossingen, is hij nu al van grote waarde voor Indusigns!”

Gijs Bodt – Eigenaar Indusigns