Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Design Spiegel Mira Indusigns

Benut de decoratieve waarde van een spiegel

Je hebt een spiegel op het oog, maar waar hang je hem op?

Ben je nog op zoek naar een unieke blikvanger voor aan de muur in jouw interieur? Dan kan een spiegel een mooie oplossing zijn. Maar waar hang je hem op? Eigenlijk past een spiegel in iedere ruimte van het huis, maar er zijn plekken waar hij gewoon het beste tot zijn recht komt. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten bij het ophangen van een spiegel. Zo haal je nog meer voldoening uit jouw eyecatcher! Wist je trouwens dat Indusigns ook een unieke zwarte ronde spiegel in het assortiment heeft? Spiegel Mira is een aandachttrekker, die ieder interieur een stukje mooier maakt!

Chiel Bodt Indusigns Design

Chiel bodt

Manager / Ontwerper

Gijs Bodt Indusigns Marketing

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Cille van den Brink Indusigns

Cille van den Brink

Productmanager / Ontwerper

Job van den Esker

Job van den Esker

Creator / Werkplaats

Gerrit Bodt Indusigns

Gerrit Bodt

Algemeen medewerker

Arno Mulhof Indusigns

Arno Mulhof

Hoofd werkplaats

Waar kun je een spiegel het beste ophangen?

Spiegels zijn erg praktisch en vaak ook van grote decoratieve waarde. Daarom hang je hem het liefst op een prominente plek, zodat hij volledig tot zijn recht komt. Als je een spiegel op je juiste plek hangt, zal hij de ruimte vergroten. Erg handig als je bijvoorbeeld een kleine woonkamer of hal hebt. Bekijk vooral wat de spiegel met jouw ruimte doet! Ook is het belangrijk dat je een spiegel op ooghoogte hangt. Zo kun je jezelf er goed in bekijken en zie je de rest van de ruimte zo optimaal mogelijk. Heb je een mooie geverfde muur? Hang de spiegel dan juist tegenover deze muur. Heb je een donkere plek in de ruimte? Hang de spiegel dan op de plek waar het meeste lichtinval is. Hij zal het licht dan doorgeven aan de meer donkere plek. Je leest het al; een spiegel is meer dan een spiegel alleen!

Zwarte ronde spiegel Mira
Design Spiegel Mira Indusigns

Benut de decoratieve waarde van een spiegel

Soms kan een bepaalde ruimte in huis nog wel wat extra decoratie gebruiken. Een spiegel kan dan een welkome oplossing zijn. Spiegels zijn er in allerlei vormen, afmetingen en kleuren. Wat past het beste in jouw interieur? De ontwerpers van Indusigns hebben een spiegel ontworpen die van grote decoratieve waarde is, doordat er plankjes zijn gecreëerd in het design. Zo heb je dus niet alleen profijt van een zwarte ronde spiegel, maar kun je ook extra decoratie toevoegen op de plankjes. Denk bijvoorbeeld aan geurstokjes, een kaars of misschien wel een plantje. Hierdoor verrijk je de ruimte met extra sfeer. De hal is vaak het eerste dat mensen zien van jouw huis. Het is daarom belangrijk dat je deze ruimte inricht als het visitekaartje van de rest van jouw interieur. Designspiegel Mira vervult deze rol uitstekend. Check ons assortiment voor meer informatie!

Zwarte ronde spiegel voor aan de muur

Ontdek spiegel Mira

Ontdekken

Zwarte ronde spiegel voor aan de muur

Ontdek spiegel Mira

Ontdekken

Spiegel Mira is een uniek ontwerp van Nederlandse bodem

Houd je van producten uit eigen land, ontworpen en gemaakt door jonge designers en makers, die met passie en vakmanschap uniek interieur vervaardigen? Dan is het assortiment van Indusigns absoluut een aanrader. Het assortiment laat zich kenmerken door de strakke en moderne uitstraling van alle producten. Ze trekken de aandacht naar zich toe en zullen jarenlang plezier bieden. Benieuwd geworden? Check dan onze website voor meer informatie.

Naam
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.