Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns

Weer verliefd op jouw horecazaak

Soms is het horeca interieur nodig toe aan vervanging. Natuurlijk, je zaak draait goed en waarom zou je de inrichting dan vernieuwen. Eens! Maar wist je dat het interieur een belangrijke bepalende reden is voor jouw gasten, om nog eens terug te komen? Ben je uitgekeken op jouw horecazaak? Dan denken wij graag vrijblijvend met je mee, om ook jouw zaak weer een enorme boost te geven. Dat kan van alles zijn; een nieuwe bar of stamtafel, unieke verlichting en op maat gemaakte plantenbakken. Samen komen we zeker tot een uniek interieurontwerp! Indusigns verzorgt het gehele traject van ontwerp tot installatie. Ben je nieuwsgierig geraakt naar ons werk? Lees dan snel verder of bekijk ondertussen ons uitgebreide portfolio alvast!

  • Wij laten jou weer verliefd worden op jouw horecazaak!
  • In een gesprek op locatie proberen we te achterhalen wat jouw speciale wensen en eisen zijn.
  • We proberen altijd een vernieuwend ontwerp neer te zetten, zodat je je onderscheidt van de rest!
De Munt Leusden Indusigns
Brasserie 10 Indusigns
Beautanica Zwolle Indusigns
Barracuda Indusigns
AFC Amsterdam Horeca Interieur Indusigns

Zoals we hierboven al aangaven, kunnen we jouw tent voorzien van allerlei nieuwe items voor het interieur. In de afgelopen jaren hebben we tientallen horecazaken aangepakt en nog meer horecahouders weer verliefd laten worden op hun zaak. Unieke ontwerpen voor de bar, in het oog springende verlichting en enorme roomdividers zijn voorbeelden van eyecatchers, die we de laatste jaren hebben ontworpen, gemaakt én geïnstalleerd. In samenspraak met de opdrachtgever zoeken we uit, wat er nodig is en vervolgens proberen we te achterhalen wat de speciale wensen en eisen zijn. Zo komen we steeds weer tot een interieurontwerp, waar iedereen blij van wordt!

Kan jouw horecazaak ook nieuw interieur gebruiken?

Dan ben je bij Indusigns op het juiste adres! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onze ervaren designer Chiel is van alle markten thuis en maakt graag vrijblijvend kennis met je. Samen komen jullie zeker tot een prachtig resultaat!

Ben je na het lezen van dit artikel tot de conclusie gekomen dat Indusigns wel eens een interessante partij zou kunnen zijn, voor de verbouwing van jouw horecazaak? Dan kijken we uit naar jouw mailtje of belletje, zodat we op korte termijn eens op locatie af kunnen spreken. In de tussentijd zijn we druk bezig vanuit onze werkplaats in Zwolle, om alvast andere horecazaken te voorzien van nieuw interieur. We proberen in iedere opdracht iets vernieuwends toe te passen, zodat onze opdrachtgevers zich blijven onderscheiden van de rest. Ben je dus wel een beetje klaar met de inrichting van jouw horecazaak en wil je wat nieuws? Neem dan contact met ons op!