Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Paviljoen Pool Horeca Interieur Indusigns

Interieurdesign voor horeca; unieke concepten & in het oog springende resultaten

Indusigns ontwerpt, maakt én installeert jouw horeca interieur op maat

Is jouw zaak toe aan nieuw interieur en wil je je onderscheiden van de rest? Dat vraagt om een uniek concept en een oogstrelend resultaat. Door middel van een eerste gesprek komen we graag achter al jouw wensen en eisen en kunnen we alvast de sfeer op locatie proeven. Deze afspraak geeft ons genoeg voer, om vervolgens los te gaan aan de tekentafel. Op basis van alles wat besproken is, zullen we een eerste interieurontwerp op papier zetten. Deze leggen we aan je voor en uiteraard staat het je vrij om op- of aanmerkingen te plaatsen. Deze zullen we proberen zo goed mogelijk door te voeren. Zo komen we langzamerhand richting een definitief ontwerp en kunnen we bezig met de offerte voor het gehele project. Komen we hier samen uit? Dan komen we op korte termijn de boel inmeten, zodat onze ervaren makers aan de slag kunnen vanuit onze werkplaats in Zwolle. Gemiddeld hebben zij zo’n 6 weken nodig, om het gehele project af te ronden. Als het dan eindelijk klaar is, komen we met ons team de boel installeren. Hier hebben we allemaal naar uitgekeken! In een paar dagen tijd toveren we jouw interieur om met unieke designs, zoals in het oog springende verlichting, een blikvanger van een bar of een karaktervolle roomdivider. Je kan met ons werkelijk alle kanten op. We hebben een klein en jong team met ervaren krachten, vakkundig, hip en enthousiast! We kijken er naar uit om elkaar te ontmoeten op locatie, zodat we misschien ook jouw interieur kunnen komen aanpakken binnenkort.

  • Wij hebben veel ervaring met het neerzetten van unieke concepten voor de horeca. Wij maken jouw unieke interieur op maat.
  • Check onze ontwerpen & resultaten. Zit er iets tussen wat jou aantrekt? Laat het ons weten! We denken graag vrijblijvend met je mee.
  • Ben je benieuwd geraakt naar al onze afgeronde projecten op het gebied van horeca interieur? Check dan onze projecten op de website!
Team Indusigns
Restaurant Voila Horeca Interieur Indusigns
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns

Interieur op maat door Indusigns

Onze ervaren ontwerpers denken graag met je mee

Neem contact op met ons

Laat je inspireren door onze afgeronde projecten

Hieronder laten we jullie een aantal ontwerpen zien en vervolgens ook het eindresultaat. Zoals je zult zien, is het uiteindelijke resultaat vaak nog mooier dan het oorspronkelijke interieurdesign. We zijn erg benieuwd welk project jij het meest geslaagd vindt. Laat de voorbeelden een inspiratie zijn voor het interieur van jouw zaak. Zit er één tussen die jou erg aantrekt? Dan denken we graag met je mee, om deze stijl door te trekken richting het interieur van jouw zaak. Heb je eigen ideeën en plannen? Wij helpen je graag om ze te realiseren!

Laat je inspireren

Horeca interieur op maat

Laat je inspireren

Horeca interieur op maat

Laat je inspireren

Horeca interieur op maat

Laat je inspireren

Horeca interieur op maat

Onze ervaren designer Chiel denkt graag met je mee!

Wil je een keer vrijblijvend afspreken over het interieur van jouw zaak? Chiel denkt graag met je mee en kijkt uit naar een eerste kennismaking. Online of op locatie. Samen komen we zeker tot een prachtig resultaat voor jouw interieur!