Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Zwarte ronde spiegel Mira

Spiegel Mira is een blikvanger voor aan de muur

Kan jouw interieur een zwarte ronde spiegel gebruiken?

Ben je op zoek naar een echte blikvanger voor aan de muur? Dan is een zwarte ronde spiegel altijd een mooie oplossing. Een spiegel biedt vele voordelen in het interieur! Hij is niet alleen van praktische en esthetische waarde, maar laat de ruimte ook nog eens groter lijken. Iedere vertrek in huis kan wel een grote spiegel gebruiken. Houd je van de moderne, strakke en industriële stijl? Dan is onze zwarte ronde spiegel Mira een absolute aanrader. Inmiddels is dit unieke stukje Dutch design niet meer weg te denken in ons assortiment. Het paradepaardje in de nieuwe designlijn van Indusigns.

Chiel Bodt Indusigns Design

Chiel bodt

Manager / Ontwerper

Gijs Bodt Indusigns Marketing

Gijs Bodt

Marketing / Sales

Cille van den Brink Indusigns

Cille van den Brink

Productmanager / Ontwerper

Job van den Esker

Job van den Esker

Creator / Werkplaats

Gerrit Bodt Indusigns

Gerrit Bodt

Algemeen medewerker

Arno Mulhof Indusigns

Arno Mulhof

Hoofd werkplaats

Designspiegel Mira geeft jouw interieur een unieke touch

Het is soms ongelooflijk wat één enkel product met het interieur kan doen! Je merkt het ook gelijk; alle aandacht wordt opgeëist in de ruimte. Designspiegel Mira is zo’n product voor het interieur! De aandacht wordt vooral ook getrokken, doordat deze zwarte ronde spiegel meer is dan enkel en alleen een spiegel. In het ontwerp hebben we stalen plankjes toegevoegd, zodat spiegel Mira ook van grote decoratieve waarde is in huis. Zet er bijvoorbeeld geurstokjes op en populaire droogbloemen en je creëert een unieke blikvanger! Hoe zou jij spiegel Mira afstijlen?

Spiegel Mira Indusigns
Spiegel Mira Indusigns

Bekend in binnen- en buitenland

Toen we deze zwarte ronde spiegel voor het eerst online knalden, waren de reacties meteen zeer positief. Logisch ook, want dit design vind je nergens anders. Hoe gaaf is het om iets in huis te halen, dat je bijna nergens anders vindt?! De prachtige matzwarte kleur en de ronde spiegel geven het interieurdesign een moderne en strakke uitstraling. De spiegel wordt geleverd in twee verschillende maten en is uit voorraad leverbaar. Gratis geleverd in Nederland en België. Waar wacht je nog op?!

Zwarte ronde spiegel voor aan de muur

Ontdek spiegel Mira

Ontdekken

Zwarte ronde spiegel voor aan de muur

Ontdek spiegel Mira

Ontdekken

Indusigns is een bekende speler in het interieurwereldje

Leuk dat je op onze website terecht bent gekomen. Indusigns is een jong en fris designmerk uit Nederland. We hebben een in het oog springend assortiment met blikvangers voor thuis en daarnaast voeren we ook mooie projecten uit voor in de horeca, op kantoor en voor winkels. We nodigen je van harte uit om onze website een te bekijken en ons verhaal te lezen. We kijken er naar uit om ook jouw interieur te voorzien van een Indusigns touch. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Naam
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Voeg eventueel een foto / tekening / bestand toe ter verduidelijking van jouw vraag of opmerking.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.