Waar ben je naar op zoek?

Categoriën
Ruimte
Monster Sushi Horeca Interieur Indusigns

Inspiratie en advies voor horeca interieur

Ben je op zoek naar inspiratie en advies?

De ervaren ontwerpers/makers van Indusigns maken al jarenlang in het oog springende interieurs voor horeca. Het uitgebreide portfolio met prachtige resultaten, wordt maandelijks aangevuld met nieuwe uitdagende projecten. Ben je dus op zoek naar inspiratie voor het interieur van jouw bar, restaurant of café? Check dan eens onze website en laat je inspireren door ons werk. Heb je vragen over de inrichting van jouw horecazaak? Ook voor advies zijn wij altijd te bereiken en we denken graag vrijblijvend met je mee. Ben je op zoek naar maatwerk voor jouw horeca interieur? Dan ben je bij Indusigns op het juiste adres!

  • Voor inspiratie en/of advies over horeca interieur, ben je bij Indusigns op het juiste adres!
  • De tijd tussen een eerste gesprek en een nieuw interieur bedraagt meestal zo’n 2 á 3 maand.
  • Zorg dat je klanten graag terugkeren naar jouw zaak, door een warm en gezellig interieur te creëren!
  • Neem vrijblijvend contact met ons en we komen zo snel mogelijk langs op locatie!

Ontdek ons project bij Nozems in Den Helder

Horeca Interieur Maatwerk

Ontdek ons project bij Monster Sushi in Zwolle

Horeca Interieur Maatwerk

Ontdek ons project bij Barracuda in Almelo

Horeca Interieur Maatwerk

Ontdek ons project bij Nozems in Den Helder

Horeca Interieur Maatwerk

Ontdek ons project bij Monster Sushi in Zwolle

Horeca Interieur Maatwerk

Ontdek ons project bij Barracuda in Almelo

Horeca Interieur Maatwerk

Van eerste gesprek tot nieuw interieur

We kijken er naar uit om eens langs te komen op locatie, voor een eerste kennismaking. We zijn erg benieuwd naar jouw plannen en ideeën en de ervaring leert dat we samen met de opdrachtgever altijd tot een uniek ontwerp komen. De tijd tussen het eerste gesprek en een nieuw horeca interieur duurt gemiddeld zo’n 2 á 3 maand. Wij beloven je; Het is het wachten meer dan waard. Ons portfolio bewijst dat het ons steeds is gelukt om iets vernieuwends neer te zetten voor onze grote en kleine opdrachtgevers. Een nieuw horeca interieur, waar men nog vele jaren mee vooruit kan en waar klanten graag naar terugkomen. Daar gaat het uiteindelijk natuurlijk allemaal om!

Vernieuwende concepten zoals nergens anders

Omdat onze ontwerpers altijd ‘out of the box’ denken, komen we altijd met vernieuwende ideeën voor iedere horecazaak. Eenheidsworst staat niet in ons woordenboek en we zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe materialen, vormen en kleuren. Met deze insteek komen we tot interieur, die je nergens anders aan zult treffen. Dat zorgt er mede voor dat het interieur die ‘WOW’ factor krijgt. Een plekje die klanten niet snel zullen vergeten en waar mensen graag nog eens naartoe willen gaan. Warmte en gezelligheid is erg belangrijk voor ieder interieur en dat proberen we dan ook zo goed mogelijk te bereiken.

Wil jij binnenkort ook zo’n nieuw in het oog springende interieur?

DAT KAN! De eerste stap is om ons eens een mailtje te sturen of een belletje te doen. Daarna komen we zo snel mogelijk een keer bij je langs, om jouw plannen aan te horen en om de sfeer in de zaak te proeven. In nauw overleg komen we dan samen tot een eerste vrijblijvend ontwerp en zullen we je daarnaast adviseren op het gebied van de do’s en don’ts. Wie weet is jouw zaak binnenkort ook voorzien van zo’n te gekke en unieke inrichting!